Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون فرهنگی و اجتماعی مرکز رسیدگی به امور مساجد گفت: بر اساس پویش «هر مسجد ۱۰۰ خانواده» در تهران، مساجد هزینه افطاری‌های ماه رمضان خود را به اضافه کمک‌های مردمی برای حمایت از حداقل ۱۰۰ خانواده در نظر می‌گیرند.

حجت‌الاسلام حجت‌الله ذاکر، معاون فرهنگی و اجتماعی مرکز رسیدگی به امور مساجد در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه مسجد و هیأت خبرگزاری فارس اظهار داشت: مساجد تهران در زمینه مبارزه با ویروس کرونا از همان ابتدای شیوع، خودجوش به میدان آمدند و با کمک بسیج و جوانان در حوزه ضدعفونی معابر و سطوح، تولید ماسک و گان، تأمین بسته‌های بهداشتی برای نیازمندان، تولید آبمیوه و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. فعالیت کردند.

وی افزود: با تأکید مقام معظم رهبری در این خصوص، فعالیت‌ها شدت گرفت و در دیگر مساجد تهران نیز رونق یافت.

تدفین اموات کرونایی توسط ائمه جماعات مساجد

ذاکر از مشارکت مسجدی‌ها به خصوص ائمه جماعات در امر تغسیل و تدفین اموات کرونایی در تهران خبرداد و تصریح کرد: هم‌اکنون در یکی از نواحی امور مساجد، ۱۰ امام جماعت مساجد در این زمینه مشغول به فعالیت هستند.

معاون فرهنگی و اجتماعی مرکز رسیدگی به امور مساجد تصریح کرد: برخی از مساجد نیز با آموزش جمعی از جوانان در حوزه بهیاری، ظرفیت کمک‌رسانی آنان به کادردرمانی را فعال کرده‌اند تا مانع خستگی بیشتر این عزیزان در خط مقدم مبارزه با این ویروس منحوس باشند.

کرونا مساجد را تعطیل نکرد، فعال‌تر کرد!

وی گفت: در این ایام شیوع ویروس کرونا نماز جماعت مساجد لغو شد، اما مسجد تعطیل نیست و فعال‌تر از همیشه در حال خدمت‌رسانی در جامعه است و می‌توان گفت مسجدی‌ها در صف اول مبارزه با این بیماری حضور دارند.

ذاکر با اشاره به فعالیت‌های مساجد تهران در زمینه رزمایش همدلی تصریح کرد: در این زمینه نیز مساجد به عنوان پایگاه رزمایش همدلی و مواسات و کمک مومنانه انتخاب شده‌اند و در این حوزه فعالیت خود را آغاز کرده‌اند.

ذبح حداقل ۲۵۰۰ قربانی توسط مساجد برای نیازمندان

معاون فرهنگی و اجتماعی مرکز رسیدگی به امور مساجد ادامه داد: این مرکز روزانه و هفتگی ایده و پیشنهاد برای اجرا به ائمه جماعت ارائه می‌کند که تاکنون دو پویش راه‌اندازی شده است. اولین پویش «هر مسجد یک قربانی» است که در این طرح حداقل ۲۵۰۰ قربانی انجام خواهد شد و گوشت آن میان نیازمندان توزیع خواهد شد. این پویش حداقل را در نظر گرفته و ممکن است هر مسجد بیش از یک قربانی را داشته باشد.

هزینه افطاری مساجد تهران به خانواده‌های نیازمند رسید

وی افزود: پویش دوم «هر مسجد ۱۰۰ خانواده» است که بناست مساجد هزینه افطاری‌های ماه رمضان خود را به اضافه کمک‌های مردمی برای حمایت از حداقل ۱۰۰ خانواده در نظر بگیرند که در این طرح نیز حداقل ۲۵ هزار خانواده نیازمند تهرانی تحت پوشش قرار خواهند گرفت و بسته های معیشتی به آن‌ها ارائه خواهد شد.

ذاکر تصریح کرد: نهادهای حمایتی نیز بنا دارند علاوه بر کمک‌های مساجد، توزیع بسته های اقلام را نیز از مساجد انجام دهند.

برنامه‌های رمضانی مساجد مجازی شد

معاون فرهنگی و اجتماعی مرکز رسیدگی به امور مساجد با اشاره به برنامه‌های مساجد در ایام ماه رمضان باتوجه به شیوع این بیماری گفت: برنامه‌ها و مجالس مجازی اعم از سخنرانی، قرائت قرآن، تفسیر و ... پیش‌بینی‌ شده است که بناست در کانال‌های مرکز برای ائمه جماعت بارگذاری شود و آن عزیزان نیز در کانال‌های مسجد برای استفاده نمازگزاران قرار دهند.

وی افزود: این تولیدات در پایگاه اطلاع‌رسانی مسجد masjed.ir و شبکه‌های اجتماعی مرکز قرار خواهد گرفت.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: مقام معظم رهبری مرکز رسیدگی به امور مساجد سفره افطار حجت الاسلام ذاکر رزمایش همدلی لشکر خوبان ۱۰۰ خانواده مساجد تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۷۶۴۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین وضعیت افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی / مطالبه بازنشستگان اجرایی شد؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین،به دنبال تصویب پیشنهاد سازمان تأمین اجتماعی برای افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی در هیات دولت، حقوق آن دسته از بازنشستگان تأمین اجتماعی که حداقل بگیر هستند، ۳۵ درصد افزایش پیدا می‌کند و در سایر سطوح مزدی، حقوق بازنشستگان ۲۲ درصد به‌اضافه رقم ثابت ماهانه ۶۹۰ هزار تومان افزایش خواهد یافت.

به گزارش همشهری آنلاین، پیش‌ازاین سازمان تأمین اجتماعی از اعمال افزایش حقوق بازنشستگان خود در اردیبهشت‌ماه خبر داده بود. طبق روال معمول، این سازمان پیشنهاد خود برای افزایش حقوق بازنشستگان را به دولت ارسال می‌کند و بعد از تصویر در هیات وزیران، روی دریافتی بازنشستگان اعمال خواهد شد.

علی بهادری جهرمی، سخنگوی دولت، دیروز در حاشیه نشست هفتگی هیات دولت از تصویب پیشنهاد سازمان تأمین اجتماعی و وزارت کار برای افزایش حقوق مستمری‌بگیران تأمین اجتماعی در هیات دولت خبر داد.

جزئیات اعلامی از سوی بهادری جهرمی برای میزان افزایش حقوق مستمری بازنشستگان حاکی از این است که پیشنهاد تأمین اجتماعی مبتنی بر مصوبه شورای عالی کار برای دستمزد سال ۱۴۰۳ کارگران بوده است.

او اظهار کرد: طبق مصوبه دولت، حقوق حداقل بگیران بازنشستگان حوزه تأمین اجتماعی ۳۵ درصد افزایش یافت و یک بازنشسته دارای همسر و یک فرزند حداقل حقوق بالای ۱۰ میلیون تومان خواهد شد. همچنین برای سایر سطوح ۲۲ درصد به‌اضافه عدد ثابت ۶۹۰ هزار تومان در هیات وزیران تصویب شد.

چندی پیش، میرهاشم موسوی، مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی اعلام کرد: حقوق بازنشستگان در فروردین‌ماه، بدون تغییر نسبت به سال قبل واریز شده؛ اما افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی در حقوق اردیبهشت آنان اعمال می‌شود و مابه‌التفاوت حقوق فروردین آنها نیز همراه با حقوق خردادماه پرداخت خواهد شد.

به گزارش همشهری، بر اساس ماده ۱۱۱ قانون تأمین اجتماعی، افزایش حقوق ذینفعان سازمان تأمین اجتماعی اعم از مستمری‌بگیر و بازنشسته، هر سال به تصویب هیات وزیران می‌رسد، به‌نحوی‌که حداقل دریافتی مستمری‌بگیران از حداقل دستمزد مصوب همان سال کارگران کمتر نباشد.

این در حالی است که بر اساس ماده ۹۶ قانون تأمین اجتماعی، هیات مدیره این سازمان پیشنهادی برای افزایش مستمری بازنشستگان این سازمان تدوین کرده و به هیات دولت ارائه می‌کند و از آنجایی که تأکید ماده ۹۶ بر جبران هزینه‌های متورم زندگی در طول یک سال است و نرخ تورم رسمی یکی از مصادیق افزایش هزینه‌های زندگی محسوب می‌شود، باید در تعیین مستمری، نرخ تورم نیز مدنظر قرار بگیرد درحالی‌که در تعیین دستمزد کارگران لزوماً این موضوع مدنظر قرار نمی‌گیرد.

کارگران با استناد به همین ماده‌قانونی، خواستار افزایش حقوق بازنشستگان با رقمی بالاتر از مصوبه مزد هستند؛ چراکه در این ماده‌قانونی فقط دولت مکلف شده حداقل دریافتی مستمری‌بگیران از حداقل دستمزد مصوب همان سال کارگران کمتر نباشد و از آنجایی که اوضاع معیشتی بازنشستگان مساعد نیست و امکان کار بیشتر و شغل دوم برای تأمین معاش را ندارند، از دولت می‌خواهند مستمری‌ها را بیشتر افزایش دهد.

۲۲۰

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902061

دیگر خبرها

  • برگزیدگان همایش تئاتر بچه‌های مسجد استان قم معرفی شدند
  • البرز رتبه نخست ثبت اعضا در طرح رویداد سامانه بچه های مسجد
  • استان البرز رتبه نخست ثبت اعضاء را در طرح رویداد سامانه بچه‌های مسجد کسب کرد
  • آخرین وضعیت افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی
  • اهدای هزینه سالگرد اموات، برای کمک به خانواده زندانیان نیازمند
  • آخرین وضعیت افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی / مطالبه بازنشستگان اجرایی شد؟
  • تداوم راه شهیدان با فعالیت جوانان در مساجد
  • تصویب افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی | حقوق حداقل‌بگیران چند درصد افزایش می یابد؟
  • فیلم| حقوق حداقل بگیران بازنشستگان تامین اجتماعی ۳۵ درصد افزایش یافت
  • خسارت جبران ناپذیر در کم توجهی به امر نماز